Skip to main content

Vi är specialister
på solceller

Vi installerar trygga och säkra solcellsinstallationer anpassade precis utefter dina förutsättningar och behov. Solcellsanläggningarna håller högsta kvalitet, i allt från material, installation till driftsäkerhet.

Vi specialiserar oss på att installera trygga och säkra solcellsinstallationer som är skräddarsydda enligt dina individuella förutsättningar och behov. Vår fokus ligger på att leverera solcellsanläggningar av högsta kvalitet genom varje steg, från materialval och installation till driftsäkerhet. Vårt team av experter ger dig en känsla av trygghet före, under och efter installationen, med vårt dedikerade och certifierade personal.

Genom att utnyttja kraften från solen och solenergi kan du inte bara generera din egen elförsörjning, utan också potentiellt sälja överskottsel och öka dina intäkter. Fördelarna med solenergi sträcker sig bortom ekonomiska vinster och omfattar även positiva effekter på miljön och klimatet. Eftersom efterfrågan på solceller för hem och fastigheter ökar, är vårt erbjudande alltmer populärt.

Kärnan i varje solcellsanläggning är solcellsmodulen. Vi placerar stor vikt vid att erbjuda moduler av hög kvalitet. När du väljer solcellsmoduler är kvaliteten den främsta faktorn att överväga. Våra moduler är inte bara av hög kvalitet, de omfattas även av en effektgaranti på minst 25 år och en produktgaranti på minst 10 år, vilket ger dig extra försäkran om hållbarheten och prestandan över tiden.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken typ av organisation ska installera solceller?