Om Svenska Elspecialisten

Svenska Elspecialisten är din pålitliga partner när det kommer till elinstallationer och elektriska lösningar. Vårt dedikerade team av experter är specialiserat på allt från grundläggande elinstallationer till avancerade system som automation, styr- och reglerteknik. Vi tror på att leverera högkvalitativa tjänster och skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders unika behov.

Vår kompetens sträcker sig över en bred skala, inklusive felsökning och reparationer för att säkerställa att ditt elektriska system alltid fungerar smidigt. Dessutom är vi stolta över att vara ledande inom hållbara energilösningar, och vi erbjuder expertis inom installation av solceller och laddstationer för att främja övergången till grön energi.

Vi på Svenska Elspecialisten är engagerade i att skapa säkra, effektiva och miljövänliga elsystem för både privatpersoner och företag. Med vår erfarenhet och passion för branschen strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera pålitliga elinstallationstjänster av högsta kvalitet.

Daniel Wall
Projektchef

daniel@svel.se

Valle Stozinic
Projektledare

valle@svel.se

Joakim Ståhl
Kalkyl/inköp

Melissa Wall
Ekonomi/Marknadsföring

melissa@svel.se

Bakardi
Ledande montör

Alex
Installatör

Kong
Installatör

Kristian
Installatör

Våra tjänster

Installation

Alla former av elinstallationer – från planering till installation och underhåll. Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Solceller

Vi installerar trygga och säkra solcellsinstallationer. Alltid anpassade efter dina förutsättningar och behov. Givetvis av högsta kvalitet!

Laddstationer

Vi utför laddboxinstallationer och har gjort det sedan 2016. Vi har god erfarenhet och expertis som gör att vi alltid kan leverera skräddarsydda lösningar.

Luftvärmepump

Ett bra sätt att spara pengar – tryggt och bekvämt. Dessutom är klimatpåverkan lägre än med många andra energilösningar som finns på marknaden.