Skip to main content

Information

Om Oss

Svenska Elspecialisten är din pålitliga partner när det kommer till elinstallationer och elektriska lösningar. Vårt dedikerade team av experter är specialiserat på allt från grundläggande elinstallationer till avancerade system som automation, styr- och reglerteknik. Vi tror på att leverera högkvalitativa tjänster och skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders unika behov.

Vår kompetens sträcker sig över en bred skala, inklusive felsökning och reparationer för att säkerställa att ditt elektriska system alltid fungerar smidigt. Dessutom är vi stolta över att vara ledande inom hållbara energilösningar, och vi erbjuder expertis inom installation av solceller och laddstationer för att främja övergången till grön energi.

Vi på Svenska Elspecialisten är engagerade i att skapa säkra, effektiva och miljövänliga elsystem för både privatpersoner och företag. Med vår erfarenhet och passion för branschen strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera pålitliga elinstallationstjänster av högsta kvalitet.

Allmän information