Skip to main content

Zaptec Pro

intelligent laddningssystem

Oavsett vad du kör eller vart du ska är Zaptec Pro det bästa sättet att ladda din resa. Ett laddningssystem från Zaptec använder all tillgänglig kapacitet och distribuerar den på ett smart sätt mellan laddstationerna.

En smart och effektiv laddstation för större parkeringsplatser i bostadsrättsföreningar och samägande-fastigheter, företag och nybyggda fastigheter. Med en laddningseffekt på 22 kW kan du ladda din elbil för en räckvidd på 110 km på bara en timme.

Använd all tillgänglig kapacitet

Den tillgängliga effekten fördelas dynamiskt på alla laddstationer. Zaptec utför last- och fasbalansering, och laddstationen växlar dynamiskt mellan enfas- och trefasladdning för maximalt utnyttjande av den tillgängliga effekten.
Zaptec har utvecklat ett mycket speciellt sätt att balansera mellan enfasladdning och trefasladdning. Detta gör att laddningssystemet kan utnyttja hela den tillgängliga effekten effektivare än andra laddstationer. Det gör också att du utnyttjar den tillgängliga effekten 66 procent mer effektivt.

Vi sätter säkerheten först

På Zaptec brinner vi lika mycket för din säkerhet som för elkraft. Zaptec Pro är ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden och certifierad med högsta säkerhetsstandard. Hela vårt laddningssystem har godkänts i TÜV SÜD:s säkerhetstester i enlighet med IEC 61851-1, som definierar vad som är ett säkert laddningssystem.

Laddningssystemet kan enkelt byggas ut

Genom att förbereda för elbilsladdning på alla parkeringsplatser ser du till att framtida laddstationer kan installeras snabbt och enkelt. Zaptec Pro har en unik design med bakplattor för elanslutning och som gör att elektriska arbeten kan utföras separat från själva installationen av addstationen. En Zaptec-installation delar en enda krets och en enda strömkabel. All kommunikation mellan laddstationerna och molntjänsten Zaptec Portal sker via samma strömkabel.

Utforska Zaptec Pro

Utöka laddningssystemet
Vid installation av Zaptec kan infrastrukturen anpassas för alla parkeringsplatser. Om det finns ett ökat laddningsbehov, kan du snabbt och enkelt skala upp den befintliga infrastrukturen utan modifiering eller ytterligare investeringar i säkringsskåpet.

Bättre internetanslutning
Zaptecs 4G LTE-M, som levereras av Telenor, ger hög drifttid och kan bidra till att göra laddningssystemet billigare utan extra infrastruktur. Laddningssystemet är online hela tiden, vilket säkerställer att de programvaruuppdateringar som släpps med jämna mellanrum installeras.

Fördela kostnaderna rättvist
En inbyggd elmätare visar exakt förbrukning och gör att delade garage- eller parkeringsplatser kan tilldelas och betalas av enskilda användare. Använd vårt administrationssystem kostnadsfritt eller välj mellan en rad betaltjänster för automatisk betalning, drift och support.

5 års garanti
Zaptec Pro är byggd för att hålla länge. Laddaren är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för norska förhållanden.