Skip to main content

Zaptec Go

Oavsett vad du kör eller vart du ska, är Zaptec Go det bästa sättet att ladda din resa. Med utgångspunkt i ledande Nordisk grön teknik har vi skapat en av dom minsta 22 kW (det är den maximala laddningseffekten) laddaren på marknaden, och den är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan.

Ladda hemifrån

Klart att du helst vill ladda bilen hemma. Zaptec Go är en avancerad laddningsstation som är utformad för att användas i privata garage eller parkeringsplatser. Då kan du ladda när det passar dig. Undersök hur Zaptec Go kommer att passa just din bil och ditt hem och ta dig överallt dit du vill åka.

Utforska Zaptec Go

Passar din elbil
Passar alla laddbara bilar samt hem. Zaptec Go anpassar den maximala laddningsstyrkan efter bilens kapacitet.

10 gånger snabbare
Med Zaptec Go laddar du 10 gånger snabbare än via ett vanligt eluttag. Med en 22 kW-bil och laddning i endast en timme får du en räckvidd på 100 km på nolltid.

3 laddare
Bygg ut om behovet skulle uppstå. Installera upp till tre Zaptec Go-enheter i samma hus.

Mindre och lättare
80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden.

Lägre elräkning
Sänk dina elkostnader genom att ladda när spotpriset på el är lågt med Eco Mode.

5 års garanti
Zaptec Go är byggd för att hålla länge. Laddaren är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för Nordiska förhållanden.

Fullständig översikt i appen
Ha koll på laddningshastigheten, ge åtkomst till vänner och familj och lås laddningskabeln i appen.

Vi sätter säkerheten först

På Zaptec brinner vi lika mycket för din säkerhet som för strömmen. Zaptec Go är ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden och certifierad med högsta säkerhetsstandard.

Placera världens minsta smarta laddare var som helst

Med mått som är ungefär samma som en surfplatta kommer inte Zaptec Go att göra att ditt hus ser ut som en laddstation eller ta upp onödig väggyta i ditt garage. Varje del på Zaptec Go är noggrant uttänkt. Vi har byggt den här laddaren för att den ska vara mycket intuitiv att använda – från det begränsade antalet delar till det funktionsbelysta uttaget och positionering av laddkort (RFID- chip). Vi har kombinerat traditionell skandinavisk designestetik med ledande norsk miljövänlig teknik. Konceptualiserad, designad och tillverkad på Norges västkust.

En storlek, sex färger

  • Rock Grey
  • Cloud White
  • Midnight Blue
  • Moss Green
  • Wood Brown
  • Asphalt Black