Skip to main content

Laddbox installation

Svenska Elspecialisten AB har varit en pålitlig pionjär inom installationen av laddstationer sedan 2016. Med ett dedikerat engagemang för att främja hållbar mobilitet och stödja övergången till eldrivna fordon har vi kontinuerligt installerat laddningsinfrastruktur av hög kvalitet. Vår erfarenhet och expertis har gjort det möjligt för oss att skapa skräddarsydda lösningar för olika kunder och miljöer, vilket resulterar i en ökad tillgänglighet och bekvämlighet för elbilsägare. Hos Svenska Elspecialisten AB strävar vi efter att vara en pålitlig partner i den växande rörelsen mot en grönare och mer hållbar framtid genom vår långvariga erfarenhet av laddstationsinstallationer.

Varför installera en elbilsladdare hemma?

Att installera en laddare för elbilar hemma erbjuder flera fördelar:

  • Bekvämlighet: Du kan ladda din elbil hemma och undvika behovet av att besöka en offentlig laddningsstation.
  • Kostnadseffektivt: Hemmaladdning är vanligtvis billigare än offentlig laddning, och du kan dra nytta av lägre elpriser under tider då elpriset är som lägst.
  • Miljöfördelar: Genom att ha en installation för laddning av elbilar hemma minskar du din klimatpåverkan och bidrar till att minska luftföroreningar.

Godkända installatörer av elbilsladdare

Vi gör det enkelt att installera elbilsladdare. Svenska Elspecialisten erbjuder omfattande installations tjänster för laddstationer åt båder företag, Brf samt privatpersoner. Våra certifierade elektriker ser till att din laddningsstation installeras säkert och effektivt.

Svenska Elspecialisten erbjuder olika lösningar för laddning för att möta dina behov. Vi kan också hjälpa dig att välja rätt laddare för din elbil och ge expertråd om installationsalternativ.

Vår installationsprocess för elbilar

Vår installationsprocess för elbilar är enkel och bekymmersfri. Här är vad du kan förvänta dig:

  • Laddstation: Vi rekommenderar den bästa laddstationen för erat behov.
  • Installation: Vår certifierade elektriker bokar in datum med er för installation av din laddstation.
  • Testning: Vi kommer att testa din laddningsstation för att säkerställa att den fungerar korrekt och ge dig instruktioner om hur du använder den.
  • Uppföljning: Vi kommer att följa upp med dig efter installationen för att säkerställa att allt fungerar korrekt och svara på eventuella frågor ni kan ha.

Detta är samma process oavsett om det är en BRF, Samfällighet, företag eller privatperson.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken typ av organisation ska installera laddplatser?