Skip to main content

Fastighetsbolag
och företag

Effektiva laddningslösningar för företag

Vilka fördelar får jag av att satsa på elbilsladdning för mitt företag?

Genom att tillhandahålla elbilsladdning på ditt företag signalerar du din hängivenhet till hållbarhet och minskade koldioxidutsläpp eftersom elbilar inte genererar några utsläpp under användning

I takt med fordonstillverkarnas utveckling för omställning till elbilar och deras förväntade dominerande roll i samhället har ditt företag en unik möjlighet att positionera sig genom att investera i laddinfrastruktur.

Detta gör det möjligt att möta den ökade efterfrågan på elbilsladdning och samtidigt stärka företagets rykte. Det är ett strategiskt steg för att säkra företagets framtid.

Installera laddinfrastruktur för företag med hjälp av statligt bidrag

Företag har nu möjlighet att dra nytta av Naturvårdsverkets bidrag för kostnader relaterade till arbete, material, grävning och installation av laddstationer för deras verksamhet.

Det har aldrig varit smidigare att gå vidare mot en mer miljövänlig framtid och samtidigt generera extra värde för sitt företag.

  • Med bidraget kan du få upp till 15 000 kr per laddpunkt i investeringsstöd (upp till 50 % av den totala investeringen).
  • Alla våra laddstationer är godkända och kvalificerade för att erhålla bidraget.
  • Oavsett var i landet ditt företag är beläget, kan vi assistera med installationen av laddboxar.
  • Vi hjälper er med ansökningsprocessen hos Naturvårdsverket

Låt oss gemensamt ta ansvar för en mer miljövänlig framtid samtidigt som vi drar nytta av bidraget för att göra en positiv förändring i din företagsverksamhet.

Tveka inte att ta kontakt med oss idag för att påbörja resan mot en bekväm och hållbar laddning av elbilar som gynnar både miljön och din verksamhet.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vilken typ av organisation ska installera laddplatser?