Skip to main content

Charge Amps
Dawn

Med en laddningskapacitet på 22 kW, vacker produktdesign och den senaste tekniken, förkroppsligar Charge Amps Dawn enkel laddning när den är som bäst.
  • Certifierad MID-mätar
  • 4G eller WiFi för konstant anslutning
  • Inbäddad RCD typ B
  • Laddar upp till 22 kW
  • Identifikation med RFID

Ta kontroll över laddningen

Charge Amps Dawn, som är en AC-laddare på 22 kW av typ 2, erbjuder massor av laddningskapacitet i ett uttag. Den vackert formgivna laddaren är utrustad med en certifierad MID-mätare som mäter och visar exakt hur många kW som har använts för att ladda din bil.

Redo för morgondagens tekniska utmaningar

Charge Amps Dawn har designats av Joachim Nordwall, tidigare huvuddesigner hos sportbilstillverkaren Koenigsegg, och har byggts med den senaste tekniken och med framtiden i åtanke för att skapa den optimala laddningsupplevelsen under många år framöver. Installationen är enkel, laddaren användarvänlig och energieffektiviteten oöverträffad

Håll dig uppkopplad. Och uppdaterad.

Med Charge Amps Cloud är det lätt att fjärrstyra dina laddare och visa aktuellt laddningsstatus. Molnet hanterar lastbalansering mellan laddarna och fastigheten, och med vår API-lösning kan du integrera Charge Amps Dawn med din egen plattform till att exempelvis styra och använda din egen betalningslösning. Historik är tillgänglig i molnet för rapportering och statistik, och vi skickar ut uppdateringar via luften, s.k. over-the-air, för att se till att laddaren alltid har den senaste mjukvaran och alla funktioner. Charge Amps Dawn är helt OCPP-förenlig, vilket innebär att du kan ansluta laddaren till den molntjänst du vill ha och sedan kan du hantera laddaren därifrån.

Förenklad installation

Installation och konfiguration av laddboxen utförs i Charge Amps Installer App, där du steg för steg guidas genom installations- och konfigurationsförfarandet. Och tack vare den enkla installationen där du kan kedjekoppla flera laddare, är detta den perfekta laddboxen för semipublika områden som bostadsrättsföreningar och parkeringsytor till kontor.